Andrea Hamanova

November 27, 2020

#

mista

Krkonoše

Krkonoše jsou mou srdcovou záležitostí. Nejen proto, že jsem se tady narodila a stále tu částečně žiji, ale taky proto, že lidé jsou milí a srdeční, příroda nádherná, najdete tu spoustu sportovního i kulturního vyžití a nudit se tu nebudete ani v létě, ani v zimě.

Pojďte s námi objevit nádherná místa nejvyšších českých hor. Krkonoše nabízí na Vaši svatbu rozkvetlé horské louky, romantické chalupy i stylové hotely. Nechejte si svou svatbu zorganizovat v jedinečné kráse Špindlerova Mlýna, Pece pod Sněžkou, nebo třeba v kapličce pod Obřím dolem.

Budete obdivovat nádherné výhledy, vychutnávat místní speciality, projdete se krajinou roubenek nebo zabavíte své hosty nevšedními sportovními a kulturními zážitky.

Svatba v Krkonoších Vás zcela uchvátí jak v létě, kdy je zde příjemně i v nejvyšších vedrech, tak i zimě, kdy si užijete tu pravou sněhobílou svatbu jako v pohádce, na obřad Vás odveze koňské spřežení a v rámci svatebního víkendu si i bezva zalyžujete.

Najdete tady samozřejmě nejen výborné restaurace a bary, ale třeba aquapark, minigolf, lanový park, koloběžky, bobovou dráhu nebo čtyřkolky. Hodně hotelů je dnes vybaveno krásnými wellness. A můžete sem třeba přiletět vrtulníkem...

Hory prostě jedou, tak přijeďte i Vy :-).
Další blogy

Poslední svatby:

Také chcete mít svou vysněnou svatbu?

on Instagram

@andrea_hamanova_svatby